Nuyvilaq
 
werkhond sledehond husky k9 nuyvilaq wor

Sledehonden Tocht

Ervaar een unieke sledehondentraining in de Brabantse natuur. Een sledehonden training met Nuyvilaq Working Dogs is een onvergetelijke ochtend door de bossen van Bergen op Zoom.

 

Een training met onze hound en 6 raszuivere Siberian Husky’s voor de quad is elke zaterdag en zondag ochtend bij te wonen. ​ Vanaf november t/m maart (afhankelijk van de temperaturen en de luchtvochtigheid) om 8 uur. Bij de trainingen op andere dagen ontvangen wij GEEN bezoek.

 

U kunt meerijden achter op onze quad waar wij tussen de 7 en 12 kilometer zullen toeren door de bossen, U zult versteld staan hoe hard onze honden willen werken en hoeveel plezier ze daarin hebben.

 

Na afloop van de training is er een kopje koffie en/of thee en is er tijd om een praatje te maken, uitleg over de sport te geven en natuurlijk om met de honden te knuffelen.

 

Deelname aan een sledehonden training is op eigen risico, wij adviseren u oude kleding aan te trekken zeker als het veel geregend heeft is het nogal modderig in het bos en zult u niet schoon blijven.

 

Er kunnen per training maximaal 2 personen mee, de duur van de rit zal dan korter zijn als wanneer er maar 1 persoon mee gaat.

 

Wij vragen een vergoeding van € 25,- die vooraf overgemaakt dient te worden.

Sledehonden tocht

Tijd: 3 uur
Prijs: 25,- euro
Lokatie: Bergen op Zoom
Tel: +316 53425239
m.verhaegen@kpnmail.nl

Meer info