• NWD

STRESS & CONTROL TRAINING

Bijgewerkt: mei 15

Vandaag met cowboyhoed en de honden Xtreme en Impey wezen kijken bij een stress en control training voor paarden op de manage Semper Fi Ranch van Anissa.


Een stress en control training voor paarden is ook goed voor honden. In een relatie tussen mens en hond ben je de alfa, en dat is belangrijk omdat ze op je vertrouwen voor bescherming en begeleiding. In een stress & control training bouw je de band tussen jouw en je hond enorm op. De hond leert dat hij jouw kan vertrouwen en dat hij in elke situatie altijd terug kan vallen op de eigenaar. In zo’n training is het belangrijk dat alles mag maar niks moet.


Honden zijn actieve wezens die met beweging spreken, Door zelf geen statische houding aan te nemen maar door actief mee te doen met de hond is plezier voor twee verzekerd en haal je het beste resultaat uit de hond. In stress & control training is het belangrijkste dat de hond alles mag maar niks MOET het blijft een training en daar moeten fouten gemaakt worden om verder de band te vergroten. Semper Fi Ranch bedankt voor deze unieke uitnodiging7 keer bekeken0 reacties