• NWD

Nuyvilaq Working Dogs op RTL 7 in Business Class

Bijgewerkt: jun 30

AMSTERDAM - Anita Witzier heeft vandaag de derde Amsterdamse Tribes vestiging, Tribes Amsterdam Schiphol, officieel geopend. De vestiging, gelegen op het Riekerpolder Businesspark is de 10e locatie van het bloeiende Tribes netwerk. Spectaculaire officiële opening van Tribes Amsterdam Schiphol op het Riekerpolder Businesspark met de Siberian Husky's van Nuyvilaq Working Dogs

Eduard Schaepman arriveerde geheel in Chukchi-stijl bij het pand. Hij werd bij zijn entree vergezeld door de husky's van Nuyvilaq Working Dogs, die luid en energiek blaffend de vestiging betraden.

De honden gedroegen zich keurig tussen het publiek, voor sommige honden was het een wedstrijdje wie het rondje het snelst had gewandeld. Ik denk dat dit rondje voor sommige heren de volgende dag flink spierpijn opleverde.
De 10e locatie van het bloeiende Tribes netwerk is ingericht in de style van de Chukchi. De originele Siberian Husky is ontstaan bij de bevolking van de Chukchi. Vandaar de opkomst met onze raszuivere Siberian Husky's.


Een verslag van de opening wordt op zondag 5 maart 10:30 uur op RTL 7 in Business Class uitgezonden.