• NWD

Nuyvilaq Working Dogs in videoclip Ronnie Flex

Bijgewerkt: jun 30

AMSTERDAM - Onze Siberische Huskies Akino, Zazu en Noah in de videoclip van Ronnie Flex - NORI

Ronell Langston Plasschaert (Capelle aan den IJssel, 16 april 1992), beter bekend als Ronnie Flex, is een Nederlandse rapper en producer. Hij staat onder contract bij platenlabel SPEC. en verwierf bekendheid met zijn hit Zusje. Andere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank & Drugs, waarop ook Lil' Kleine te horen is. Hij maakte deel uit van het New Wave-collectief dat in 2016 de Popprijs 2015 won.


NORI is het derde studioalbum van de Nederlandse rapper Ronnie Flex. Het album werd uitgebracht op 22 maart 2018 onder het Top Notch label. Op het album staan ​​producties van Ronnie Flex, Boaz van de Beatz, Trobi en Ramiks. Het album is gemixt door DJ Waxfiend. Het bevat gastoptredens van: Winne, Bokoesam, Priceless, Leafs, Jacin Trill, Djahboy, James Francis, Alec Petrus en D-Love. Het album kwam meteen de Album Top 100 binnen op nummer 1. Op Spotify mobile kwam de release met een gepersonaliseerde manga-animatie voor elk nummer.

Achter de schermen: Ronnie Flex - Nori


Wij zijn Framez Productions

Framez Productions is een creatief, jong en innovatief filmcollectief opgericht in 2016. Framez heeft meer dan 500 video's geproduceerd. De kerncompetentie van Framez is het produceren van muziekvideo's. Daarnaast is Framez ook begonnen met het produceren van commercials voor gevestigde bedrijven. We staan bekend om het verbinden van bedrijven, merken en mensen met de jongere generatie (Generatie Z). Het leveren van een video van hoge kwaliteit door te voldoen aan de behoeften van onze klant is ons belangrijkste doel!
0 keer bekeken0 reacties