Nuyvilaq
  • NWD

9 augustus 2020 geeft Nuyvilaq Working Dogs een Stress & Control training voor honden.

Bijgewerkt: 21 dec 2020

Stress & control training voor honden

Datum: 09-08-2020 Duur: 1.5 uur Tijden: Eerste groep 14.00 uur tweede groep 16.00 uur Kosten: €25,- per combinatie (Eigenaar en hond) Groepen: Maximaal 8 personen Lokatie: Semper Fi Ranch (SFR) V.O.F. Westelaarsestraat 42 4725 SW Wouwse Plantage

U kunt zich opgeven voor deze training via de mail nuyvilaq@kpnmail.nl


Stress bij je hond herkennen en voorkomen.


Gebeurt het jou ook wel eens dat je met je hond aan het trainen bent maar het wil maar niet lukken. Je hond reageert niet op jouw aanwijzingen en heeft geen aandacht voor jou, neemt geen beloning aan, enz. Je gaat je ergeren en dat maakt het er niet beter op.

Heb je er dan wel eens bij stilgestaan dat stress bij je hond daar de oorzaak van kan zijn en dat jij mogelijk de mede veroorzaker bent van die stress?


"Honden willen graag een doel hebben, ze willen hun baas behagen maar bovenal willen ze echt jouw liefde en vertrouwen"

Het ware doel van de stress en controle training is niet alleen om de absolute controle over het gedrag van uw hond onder de knie te krijgen, maar eerder om te bepalen hoe uw hond over de wereld denkt en hem waarneemt. Daardoor kunt u de hond meer zelfstandig laten denken en werken op een positieve manier.


Wij hebben uitdagende onderdelen tijdens de training die voor elke hond toegankelijk is. Met persoonlijke begeleiding zullen wij u helpen om u band met u hond nog meer te versterken, controle hebben gaat niet alleen over het hebben van een gehoorzame hond, je moet controle krijgen over meerdere gedragingen. Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. De meeste honden beheersen hun eigenaren, Het is tijd om de rollen om te draaien met de stress en control training!


Honden zijn actieve wezens die met beweging spreken, Door zelf geen statische houding aan te nemen maar door actief mee te doen met de hond is plezier voor twee verzekerd en haal je het beste resultaat uit de hond. De stress en control programma is een actief programma waar alles mag en niks moet!


Deze stress en control training is voor elke hond en elke leeftijd de activiteiten worden aangepast op de leeftijd van de hond.

Wat u niet moet vergeten is een beloning voor de hond waar die helemaal gek op is! Dit kan een snoepje zijn maar ook b.v. een bal, u weet zelf het beste waar uw hond alles voor doet.
Huisregels

Wij zijn te gast op een unieke locatie namelijk een western stal waar wij de regels moeten respecteren.


De volgende regels zijn van toepassing:

- Volg de parkeer bordjes. - Rij stapvoets op de ranch (5km). - Geen contact maken met de paarden. - Alle honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. - Aangelijnde honden hebben geen contact met elkaar. Waarom dat zo is wordt tijdens de lessen uitgelegd. - Laat uw hond goed uit voor u op de training locatie verschijnt, op de locatie zelf is er alleen aan de openbare weg een mogelijkheid om de hond uit te laten. (RUIM DE POEP OP!) - Ongelukjes kunnen gebeuren (vooral bij pups), neem voldoende zakjes mee en ruim het netjes op.

Huisregels voor eigenaar en hond: - Geef de hond minimaal 1,5 uur voorafgaand aan de training geen eten meer. - De hond dient een passende halsband of tuigje te dragen. Een slipketting is niet toegestaan. - Hou rekening met elkaar. Geef de cursisten die klaar zijn met de les de ruimte om naar buiten te gaan. - Partner en kinderen zijn welkom om mee te komen naar de training maar de kinderen graag onder toezicht. - Alle cursisten dienen uiterlijk 5 à 10 minuten voor de aanvang van de lessen aanwezig te zijn. Aansprakelijkheid - De training geschied op eigen risico van de cursist. De hondenschool kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, beschadiging of letsel, opgelopen op de training locatie. - De cursist dient een WA-verzekering te hebben waarbij de hond ook meeverzekerd is. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of dit voor uw verzekering geldt. - De adviezen die de instructeur geven zijn gebaseerd op kennis en ervaring echter deze advisering leidt niet tot aansprakelijkheid van de instructeur noch de hondenschool. De bezitter/eigenaar van de hond blijft aansprakelijk voor de gevolgen van het optreden van zijn/haar hond, conform het gestelde in het Burgerlijk Wetboek. - Bij het inschrijven voor stress en control training accepteert u de algemene voorwaarden van Nuyvilaq Working Dogs.Recente blogposts

Alles weergeven

Nuyvilaq Working Dogs

nuyvilaq.nl

werkhond.com

 

werkhond@kpnmail.nl

Tel: +316 53425239

2000 © Nuyvilaq Working Dogs

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • TikTok
  • Twitter - Black Circle
  • Google Play - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Questions?
Call us at +31611190571 or leave us a message:

Stay Updated

Sign up to hear updates about our dogs, agenda, and more!