noah10.jpg

NOAH

NUYVILAQ CASH

27 oktober 2012

N.H.S.B. 2901519

Schofthoogte 64.5 cm

Gewicht 21 kilo

 

Noah is wegens omstandigheden na 4 jaar weer terug bij Nuyvilaq, hier zal hij ook blijven tot zijn dood. Noah is een zoon van Sissy en dus een broertje van Arrow & Dakotah. Seizoen 2016/2017 is zijn eerste seizoen geweest voor de kar, er is in het verleden nog nooit iets gedaan met hem wat betreft sledehondensport maar hij pikt het feilloos op en loopt al heel erg goed mee. Het zit in "zijn kop" en zijn bouw heeft hij ook mee dus vermoedelijk is hij eind van het seizoen een volledig Nuyvilaq lid in het team. In de roedel is Noah soms een erg aanwezige hond, maar toch ook wel een rustige hond, altijd vrolijk en bereid om met de rest te spelen maar speelt ook net zo graag alleen met zijn balletje of in het water.

 

Gezondheid

Noah heeft een DNA profiel, we hebben geen officiële onderzoeken gedaan omdat we niet met hem fokken, voor zover we weten is het een kerngezonde hond.

 

Sledehondensport

Kivo Kempentrail    2019    Vierde   plaats

Kivo Kempentrail    2018    Tweede plaats

Kivo Kempentrail    2017    Derde    plaats

Shows

21 april 2013, Jonge Hondendag SHKN Puppy Kwalificatie: Mooi keurrapport

Omdat Noah na 4 jaar terug is gekomen zijn er geen verdere shows met hem gedaan, ook de oude eigenaren hebben niet met hem geshowd.