MEMORIUM

"IEDER afscheid is de geboorte van een herinnering"

Ik mis je erg. Zoveel leuke herinneringen, zoveel gezelligheid en plezier met elkaar. Een band tussen mens en dier, waarbij ik voelde dat het ‘goed’ zat tussen ons. Puur, ongedwongen en vol vertrouwen.

 

Hieronder de Nuyvilaq Working Dogs hondjes die bij ons zijn overleden.

Siberian Husky 

20 sep 2011 - 01 jun 2021

Akino

Born to be Amazing "Akino"

Lieve Akino, mijn god wat doet dit pijn, de king van de Nuyvilaq clan is niet meer, veilig thuis tussen je eigen roedel waar je 10 jaar lang over hebt geregeerd heb je je laatste adem uitgeblazen en ben je begonnen aan je laatste reis.

Dag Akino, dag mannetje, het is nu al oorverdovend stil zonder jou in huis, het huis word leger en leger en mijn god wat doet dat vreselijk veel pijn 

Akino nuyvilaq sledehond.jpg

Akita

30 jan 2008 - 28 mrt 2017

Lola nuyvilaq working dogs hond siberian

Lola

Nahima Nita Sweet Revenge

Ik zal je nooit, echt nooit vergeten, je was en bent mijn wereld, ik heb werkelijk geen idee hoe ik mezelf weer bij elkaar geraapt krijg, het verdriet is te scherp, hoop snel weer met een glimlach aan je terug te denken.

Dag lieve Lola, dag meisje, dag wereld    

Nog een laatste hele dikke kus

Siberian Husky 

16 dec 2003 - 10 jan 2015

143.JPG

Kaya

Nuyvilaq Working Dogs

Lieve lieve Kaya, slaap zacht koninginnetje we konden niet anders dan jou laten gaan, ik ben verscheurd maar vind een stukje rust in het feit dat je nu geen pijn meer hebt. I love you to the moon and back !!

Ik mis je nu al zo vreselijk, je laat een enorme leegte achter, dag meisje, tot eens.

Siberian Husky

21 mrt 1998 - 21 jul 2010

Demi nuyvilaq working dogs hond siberian

Demi

Delilah Iz Severnoi Zemli Demi

Lekker pootje baden in een ondiep watertje, zalig vond je het dat gekeuvel. Niemand had ooit last van jou, je had niet voor niets de bijnaam Remi, jou kon je gewoon laten gaan, jij hield ons in de gaten en keutelde maar wat in het rond.

Dag lieve Demi, dag lief meisje, we missen je nu al vreselijk maar eens zien we elkaar weer.

Siberian Husky 

27 okt 2012 - 29 okt 2020

Arrow
Nuyvilaq Can I kick it 'Arrow"

Lieve lieve lieve Arrow, we hebben enorm van je gehouden, we hadden je nog lang niet kwijt gewild, ik weet niet hoe en wanneer ik hier overheen kom, eens zullen de tranen plaats maken voor een glimlach en de ontelbare fijne herinneringen aan jou.


De enige troost voor nu is dat je geen pijn meer hebt, maar man wat mis ik je vreselijk 

arrow in de sneeuw.jpg

Siberian Husky 

15 okt 2005 - 01 apr 2016

Shiva nuyvilaq working dogs hond siberia

Shiva

Nuyvilaq Working Dogs

Dik 10 jaar geleden kwam je in ons leven, opvang pupje, we zouden je vertrouwen in de mens geven en dan een goed huisje voor je zoeken....hoe anders kan het gaan.

Ik mis je nu al zo vreselijk, je laat een enorme leegte achter, dag meisje, tot eens.

Siberian Husky

29 sep 2002 - 13 aug 2013

Aschak nuyvilaq working dogs hond siberi

Aschak
Nuyvilaq Working Dogs

In de sledehondensport heb jij samen met Demi onwijs veel voor ons betekent, je was een hele goede leidhond en deed alles voor je "werk"
 
Dankzij jouw hebben wij nu nog steeds hele goede leidhonden in ons huidige team. Het tempo wat jij liep hebben de huidige honden vast kunnen houden en daardoor zijn eigenlijk alle podium plaatsen voor jouw.

Siberian Husky

11 aug 2005 - 02 feb 2007

noxy nuyvilaq working dogs hond siberian

Noxy

Nuyvilaq Working Dogs

Altijd vrolijk, altijd braaf, altijd lief, nooit een onvertogen woord en hele dikke mik met Shiva, jouw vriendinnetje, jouw maatje, Shiva is dan ook zich zelf niet en mist je heel erg, net als wij wat het natuurlijk nog moeilijker maakt dan het al is.

Lieve Noxeltje, we missen je vreselijk, rust zacht meisje...tot eens xxx

Siberian Husky 

25 juli 2010 - 25 jan 2019

DeeDee nuyvilaq working dogs hond siberi

DeeDee

of Savigsivik

Je ging nog gewoon mee wandelen, je ging nog gewoon mee in het team ...een buitenstaander zou niet zien dat we met een heel ziek hondje te maken hebben.

Een laatste dikke kus op je vossenkoppie, Dag lief meisje, dag kroelkippie, dag spinnekop, dag bitch, dag kanjer, dag meisje   
Dank je wel voor alles dietje  dank je wel meisje

Akita

07 sep 2003 - 07 jan 2016

Demon nuyvilaq working dogs hond siberia

Demon
Nuyvilaq Working Dogs

Oke als pup was je niet zo heel grappig maar dat zal ook aan mijn gebrek aan ervaring hebben gelegen maar vanaf dat je ongeveer een half jaar oud was ben je mijn maatje, mijn vriendje, mijn knuffel, mijn spiegel, mijn alles

Samen waren wij 1, jij wist wanneer het tijd waarvoor was, nooit was je vervelend, je bent 12 jaar zelden of nooit ziek geweest, ik denk dat je een heel mooi leven hebt gehad.

Akita

28 nov 2002 - 13 aug 2011

Dallas nuyvilaq working dogs hond siberi

Dallas

Nahima Nita Check it out 

Altijd spelen, altijd vrolijk wat zal ik dat onwijs gaan missen, Lola snapt er helemaal niks van waar is haar grote vriend nou ? waar is haar mannetje nou waar ze echt alles mee kon doen ?

​Wij gaan je allemaal missen grote knuffelbeer, mijn hart is gebroken, wat doet dit onwijs veel pijn.