HONDEN CASTING

MEDIA | TELEVISIE | KRANTEN |VIDEOCLIPS | RADIO

Beste producer, artdirector, stylist, regisseur, programmamaker en andere creatieve! Wat zou het leuk zijn als je hier Uw hond spot waaromheen je nieuwe campagne of productie draait... Nuyvilaq Working Dogs heeft veel keus in honden. De Siberian Husky’s Noah, Dakotah, Zazu, Akino en Sissy die voor onze slee lopen zijn in het verleden al geregeld op televisie geweest van Nieuws uit de Natuur tot zelfs in de videoclip van Ronnie Flex !

Diervriendelijkheid

Nuyvilaq Working Dogs zet zich in voor diervriendelijke reclame en uitingen. We werken niet mee aan producties die op ons onsympathiek overkomen en niets mag ten koste van enig hond in beeld worden gebracht, ook al zou het maar denkbeeldig zijn (voorbeeld: een Herder die zogenaamd een kind zou moeten bijten, wordt niet door ons gedaan.

 

Risico

We zullen geen enkel hond risicovolle opdrachten laten uitvoeren. Toch is het mogelijk dat een productie er angstwekkend en/of gevaarlijk uitziet. Dankzij trucage en vooral computertechnologie is bijna alles in beeld te brengen zonder dat er een dier aan te pas komt.

Iedere opdracht wordt van tevoren uitvoerig besproken en gekeken door ons of alles haalbaar is voor onze honden. Wij zullen ook altijd een eerlijk advies geeven.

 

Principes

We werken niet mee aan reclame voor bont of bio-industrie.

Als een bepaalde diersoort of ras door een opdracht in een verkeerd daglicht zou kunnen worden gesteld doen we ook niet mee. We zetten sowieso geen dieren in voor opdrachten die niet ethisch verantwoord zijn. Zo zou bijvoorbeeld de Siberian Husky’s wel ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld een film over de natuur of voor educatieve doeleinden, maar nooit uit sensatieoogmerk op bijv. een beurs of in een TV-programma.

Heeft u meer vragen dan kunt u het beste ons bellen of een mail sturen