DE DIENSTEN VAN NUYVILAQ WORKING DOGS

Nuyvilaq Working Dogs is meer dan alleen sledehondensport Martijn geeft buiten de sledehonden trainingen, in zijn overige vrije tijd privélessen, workshops, lezingen, demonstraties Technical Obedience K9 en wij werken met onze honden mee aan videoclips, films, tv series en eigenlijk aan media items die wij zelf leuk vinden en veilig zijn voor onze honden. 


Bekijk hieronder ons aanbod, voor speciale aanvragen kunt u ons het beste mailen. 

Martijn zijn theorie gaat over controle hebben en niet alleen over het hebben van een gehoorzame hond, je moet controle krijgen over meerdere gedragingen. Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. 

In deze demonstratie laten wij met hond Xtreme zien wat er allemaal mogelijk is om een hond te leren. De Nuyvilaq Working Dogs 5 speerpunten komen aanbod Consistent, Positief, Geduldig, Liefde en Genegenheid. In ons NWD (Nuyvilaq Working Dogs) Technical Obedience K9 ® programma zullen we elke stap in theorie en praktijk laten zien. 

Beste producer, artdirector, stylist, regisseur, programmamaker en andere creatieve! Wat zou het leuk zijn als je hier Uw hond spot waaromheen je nieuwe campagne of productie draait... Nuyvilaq Working Dogs heeft veel keus in honden.