ONZE DIENSTEN

WAT KUNNEN WIJ BIEDEN VOOR U

Nuyvilaq Working Dogs is meer dan alleen sledehondensport Martijn geeft buiten de sledehonden trainingen, in zijn overige vrije tijd privélessen, workshops, lezingen, demonstraties Technical Obedience K9 en wij werken met onze honden mee aan videoclips, films, tv series en eigenlijk aan media items die wij zelf leuk vinden en veilig zijn voor onze honden. 

Bekijk hieronder ons aanbod, voor speciale aanvragen kunt u ons het beste mailen. 

werkhond.com

Martijn zijn theorie gaat over controle hebben en niet alleen over het hebben van een gehoorzame hond, je moet controle krijgen over meerdere gedragingen. Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. 

Martijn%20en%20Xtreme%20opm%20nek%20pala

Martijn Verhaegen

werkhond.com

In deze demonstratie laten wij met hond Xtreme zien wat er allemaal mogelijk is om een hond te leren. De Nuyvilaq Working Dogs 5 speerpunten komen aanbod Consistent, Positief, Geduldig, Liefde en Genegenheid. In ons NWD (Nuyvilaq Working Dogs) Technical Obedience K9 ® 

Martijn%20en%20Xtreme%20opm%20nek%20pala

Martijn Verhaegen

nuyvilaq.nl

Beste producer, artdirector, stylist, regisseur, programmamaker en andere creatieve! Wat zou het leuk zijn als je hier Uw hond spot waaromheen je nieuwe campagne of productie draait... Nuyvilaq Working Dogs heeft honden met een goed karakter en goed kunnen luisteren.

werkhond angel.webp

Angelique Man Verhaegen