xtreme staandhouden black.jpg

Demonstratie Xtreme

TECHNICAL OBEDIENCE & GEHOORZAAMHEID

Om absolute controle tot stand te brengen en te behouden, moet je de trainingsmethode begrijpen en uiteindelijk beheersen. Wanneer je deze onder de knie hebt zullen er deuren open gaan voor jou en je hond waarvan je nooit had gedacht dat die open konden gaan.

 

In ons NWD (Nuyvilaq Working Dogs) Technical Obedience K9 ® systeem zullen we elke stap in theorie en praktijk toepassen. Honden zijn actieve wezens die met beweging spreken, Door zelf geen statische houding aan te nemen maar door actief mee te doen met de hond is plezier voor twee verzekerd en haal je het beste resultaat uit de hond.

 

Het ware doel van Technical Obedience K9 ® is niet alleen om het concept van absolute controle over het gedrag van uw hond onder de knie te krijgen, maar eerder om te bepalen hoe uw hond over de wereld denkt en hem waarneemt. Daardoor kunt u de hond meer zelfstandig laten denken en werken op een positieve manier.

 

Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. De meeste honden beheersen hun handlers, Het is tijd om de rollen om te draaien met Technical Obedience ®

Heeft u meer vragen dan kunt u het beste ons bellen of een mail sturen