Nuyvilaq
 
werkhond siberian husky nuyvilaq working

DEKREUEN

NUYVILAQ WORKING DOGS

Alleen deze heren staan ter dekking voor de juiste teef, de overige reuen uit onze roedel zetten we om diversen redenen niet in voor de fok. De heren hebben uiteraard al hun onderzoeken gehad, daarnaast hebben ze ook een fijn karakter en doen ze het super in de sport wat ze in onze ogen geschikte dekreuen maakt.

Dekkingen vinden nooit bij ons thuis plaats. Heeft u interesse in 1 van de heren neem dan gerust contact met ons op.

Siberian Husky 

24-06-2012

211.JPG

Zazu

Udaschka

Geboren: 24 juni 2012
N.H.S.B. 2888566
Schofthoogte 71 cm
Gewicht 29 kilo

Zazu kan overal in het team staan, het is een slim mannetje die op elke positie zijn steentje kan bijdragen. Hij heeft de snelheid, de power en de brains.

Het is ook een hele vrolijke hond af en toe echt een clown, hij is overal voor in en heeft heel veel moeite om is even gewoon niets te doen, altijd op zoek naar actie !
In de roedel heeft Zazu niets te vertellen, wel komt hij overal mee weg, ze nemen hem niet heel erg serieus  

Zazu is 1 van onze dekreuen, Zazu heeft HD A, is vrij van patella luxatie, vrij van erfelijke oogafwijkingen en heeft een DNA profiel.

 

Zazu is op 9 augustus 2020 vader geworden van 4 prachtige pups, 3 reuen en een teefje.

Zazu nuyvilaq sledehondzw.jpg
Zazu nuyvilaq working dogs hond siberian
Zazu nuyvilaq working dogs hond siberian
Zazu

Hollandse Herder

11-06-2015

nuyvilaq xtreme.jpg

Xtreme

Nuyvilaq Xtreme

BRN 26815

Geboren: 11 juni 2015

Schofthoogte: 55 cm

Gewicht: 22 kilo

 

Xtreme is een heel energiek, vrolijk mannetje maar laat zeker het kaas niet van zijn brood eten. Met Xtreme word elke dag getraind, er word geen vast programma gevolgd op een hondenschool of vereniging waardoor hij van alle markten thuis is, hij vind ook alles even leuk als hij maar met je samen kan werken.

 

Bij Nuyvilaq Working Dogs staat plezier op één dus trainen wij niet met stroombanden of prikbanden alles word beloont met een balletje of koekje, hierdoor is Xtreme een betrouwbare hond die graag voor ons wil werken in elke situatie.

 

Xtreme word vaak gezien als de clown van de Nuyvilaq clan met heel veel kunstjes maar hij word wel degelijk regelmatig getraind om te bijten en bij ons thuis te waken. Het leukste om te doen vind Xtreme speuren en ook dit doen wij op verschillende plaatsen en op verschillende manieren

xtreme half jump.jpg
IMG_5273.JPG
xtreme skateboard1.jpg
Xtreme