Lola nuyvilaq working dogs hond siberian

LOLA

NAHIMA NITA SWEET REVENGE

30 januari 2008 - 28 maart 2017

Omdat ik zoveel van je hou, leef ik zonder jou.......

Lola mijn meisje, mijn troeliewoelie, mijn allessie is niet meer 
1,5 jaar hebben we er alles aan gedaan wat we konden, je was op, je organen hebben het opgegeven, het licht was uit je ogen.


Vergeet noot lieve Lola deze keuze maakte we voor jou, je bent altijd een koningin geweest, je moest ook gaan als de koningin, het leven mag nooit lijden worden en bij jou al helemaal niet 
Ze hadden beter mijn hart eruit kunnen rukken dat had minder pijn gedaan, we konden niet anders meer Lola, voor jou, nu geen ellende meer.

Mijn god wat mis ik je, het is echt met geen pen te beschrijven hoeveel, ik weet ook niet hoe dit ooit goed komt, nooit zal ik meer een hond als jou krijgen, dit was mijn once in a lifetime hond.


Ik en Lola was 1, ze was mijn spiegel, ze was een hele eerlijke hond, nooit geen raar gedoe, gewoon eerlijk, alles en iedereen had respect voor jou, dat dwong je af zonder gedoe.

Ik wil zoveel over jou vertellen, zo vreselijk veel maar het lukt niet, het doet echt veel te veel pijn   

Ik wil Franca, Edwin, Cheyenne en Stacey heel erg bedanken voor dit geweldige meisje, lang op gewacht en 9 jaar onwijs veel van gehouden en onwijs veel plezier van en mee beleefd, ik zal nooit, NOOIT meer zo'n soulmate als Lola hebben    

Lieve Lola geef papa Bo en mama Sam een dikke knuffel daarboven, ik weet zeker dat ze daar op je wachten, net zoals Demon, Kaya & Shiva, dat waren jou echte maatjes.

Ik zal je nooit, echt nooit vergeten, je was en bent mijn wereld, ik heb werkelijk geen idee hoe ik mezelf weer bij elkaar geraapt krijg, het verdriet is te scherp, hoop snel weer met een glimlach aan je terug te denken.

Dag lieve Lola, dag meisje, dag wereld    

Nog een laatste hele dikke kus