Dallas nuyvilaq working dogs hond siberi

algemene INFORMATIE HONDEN
Honden tips, info en weetjes

Honden geven aanspraak, zorgen voor gezelligheid, zijn kindermaatjes en zijn goed voor de sociale contacten tijdens de dagelijkse wandelingen. Geen wonder dus dat honden al generaties lang bij mensen leven. Onder algemeen vind u diverse interessante verhalen over honden

xtreme skateboard.jpg

Onderwerp:      Stokken gooien
Auteur:             Nuyvilaq Working Dogs
Leestijd:            5 min

​Heel veel honden vinden het een geweldig spelletje, de baas gooit de stok de hond haalt hem op, en het is ook heel erg leuk om zo met je hond te spelen maar pak dan een bal of een ander veilig speeltje, stokken kunnen levensgevaarlijk zijn!

032.JPG

Onderwerp:      Tips zomerweer
Auteur:             Nuyvilaq Working Dogs
Leestijd:            15 min

​Honden kunnen hun warmte alleen kwijt door te hijgen. Behalve in hun voetzooltjes hebben ze nergens zweetklieren. Honden hebben het dan ook snel warm dus zorg ervoor dat je hond bij warm weer een plek in de schaduw heeft. 

Noah nuyvilaq working dogs hond siberian

Onderwerp:      Help !! mijn hond is ontsnapt
Auteur:             Nuyvilaq Working Dogs
Leestijd:            10 min

​Wij hebben het kort geleden zelf aan de hand gehad en waar ik normaal perfect weet hoe te handelen schoot ik nu in blinde paniek en had geen idee meer wat ik nou moest doen, ja zoeken maar wat moet ik "administratief" doen ?

Nuyvilaq Working Dogs Nederlandse Siberi

Onderwerp:      IJs is levensgevaarlijk
Auteur:             Nuyvilaq Working Dogs
Leestijd:            1 min

Laat je hond nooit op het ijs gaan: een hond weet niet wanneer het ijs dik genoeg is om op te lopen en zal eenmaal gewend aan het ijs, ook op het ijsNgaan als het weer gaat dooien.

2021 sneeuw 4.jpg

Onderwerp:      Winterweer tips voor honden

Auteur:             Nuyvilaq Working Dogs

Leestijd:            1 min

Niet alleen de warmte kan een gevaar voor honden betekenen, ook de kou ! Wat is er lekkerder dan erop uit te trekken met je hond(en) en te gaan ravotten in de sneeuw ? niets toch ?